Diables monte-escaliers électriques PowerMate

PowerMate® Safety Moving System.

L P International Inc. och dess PowerMate® sortiment bestående av last-, kombi- och magasinkärror erbjuder ett säkrare sätt att flytta på stora och svåra laster. En PowerMate® Motorized Stairclimbing Handtruck är en tvåhjulig kärra med en inbyggd batteridriven lyftmekanism. Den motordrivna lyftmekanismen ger användaren möjlighet att kontrollera kärran med en enkel knapptryckning för att ta godset upp och ned för trappor, på och av leveransmedel och i och ut ur byggnader. PowerMate® är fyra maskiner i en. Det är en trappklättrare, en bärbar lastare för bakluckan, en utjämnare för lastbryggor och en allsidig kärra, som är designad för att göra flytt av stor och svår last enkelt, säkert, och effektivt.

En PowerMate® Motorized Stairclimbing Handtruck gör 100% av lyftet och praktiskt taget avlägsnar riskerna av ryggskador samtidigt som kraftansträngningen, som krävs för att flytta stora och svåra laster, minskar med mer än 50%! PowerMate® trappklättrare har en lastkapacitet på upp till 680 kilo och klarar att säkert flytta varmvattensbehållare, kokkärl, pannor, gasbehållare, större apparater och redskap, kontorsmöblemang, rörsystem och värmeaggregat, restaurangutrustning, varuautomater och mycket mer. Saker som vanligtvis kräver 2 eller 3 personer för att flyttas kan göras av en person genom att använda våra kärror.

trappklättrande kärraVåra PowerMate® Liftgates är den perfekta kompletteringen till våra andra maskiner eller som egenstående maskin! Den är idealisk för flytt av laster upp till 227 kilo av och på till exempel lastbilar och skåpbilar. Dessa bakluckslastare tar upp en mycket liten plats och använder elsystemet från lastbilen eller skåpbilen.

PowerMate® Motorized Stairclimbers och Liftgates kommer spara pengar, undvika ryggskador och spara värdefull tid. PowerMate® Safety Moving Systems - - det smarta, kostnadseffektiva sättet att flytta dina produkter på ett säkert sätt.

Du är välkommen att besöka vår webbsida för mer information om våra motoriserade trappklättrare. När du klickar vidare så kommer all text att vara på engelska. Dessutom måste all korrespondens ske på engelska.

Klicka här för att gå vår hemsida

To learn more about the PowerMate® Safety Moving Systems, the worlds #1 motorized electric stairclimbing HandTrucks, please fill in this form.


À propos de vous...

*   (required fields)

By supplying us with your information, you grant us permission to contact you periodically with updates on PowerMate Products. At any time you may unsubscribe. We will not share your information. See our Privacy - Terms Of Use for more details.
Thank you for your interest in PowerMate.

Haut de page

Partager :

Visiter et suivre :